Om os

Kampagnen er lavet i samarbejde mellem Dansk Byggeri, yourCompany og Byggeriets Forsikringsservice.

 

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 5.600 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger knap 70.000 medarbejdere. Organisationens opgave er at yde service til medlemsvirksomhederne samt fremme deres arbejdsgiverpolitiske og branchens erhvervspolitiske interesser.

 

yourCompany leverer landsdækkende sikkerhedsrådgivning til bygge- og håndværksfirmaer samt tilstødende brancher, f.eks. trælastbranchen. Virksomheder der er plaget af tyverier og svind eller ikke er opmærksomme på deres svind, kan med fordel rette henvendelse til yourCompany, der har en ambition om at vende svindrelaterede omkostninger til positive indtægter. yourCompanys personale består fortrinsvis af tidligere politi- og efterretningspersonale med praktisk erfaring indenfor tyveri- og svindbekæmpelse i håndværks- og byggebranchen.

 

Byggeriets Forsikringsservice's forsikringsprodukter er enkle og nemme at forstå. Forsikringerne, som er skræddersyet til Dansk Byggeri's medlemsvirksomheder, har vi sammensat, så de i det store hele tilgodeser din virksomheds forsikringsbehov og giver dig en klar viden om dækningsforholdene. Byggeriets Forsikringsservice's målsætninger er således at tilbyde dig nemt forståelige forsikringsprodukter til konkurrencedygtige præmier samt at give dig en personlig og effektiv service..

Bliv kontaktet og hør mere om kampagnen